За нас

Даскалови Дизайн

Братя Даскалови ООД е специализирана фирма в изработката на венециански мазилки (стуко), Венециано, декоративни, интериорни мазилки и перлени бой. Предлагаме и гипсови колони, корнизи, рамки, орнаменти и всякакви довършително-ремонтни дейности.

Работим с иновативни технологии и материали, предлагаме луксозни и нестандартни решения за частни домове, офиси, магазини, заведения, хотели и административни сгради. Богатият ни опит вече повече от 20 години в луксозните, довършителни ремонти гарантираме за професионално и перфектно изпълнение на всеки един проект и то на много добри цени. Опитът ни позволява да бъдем надежден партньор, като ви предложим консултация при избор на цветове и материали, съобразени с последните модни тенденции, които да задоволят всеки вкус.

parallax background

Продуктите ни допринасят за изискан стил на всеки интериор и екстериор със своите ефекти и на практика неограничените интерпретации в цветово отношение. Ползваме висококачествени италиански материали. Покритията са подходящи за всякакъв тип помещения, те са екологично чисти, без химически вредни компоненти.

Нашите предложения:

 

● Венецианска мазилка (стуко)

● Стуко Марморино

● Перлени бой и мазилки

● Антични бой и мазилки

● Антико-Кимера

● Антико-Травертино

● Антико-Креос

● Гипсокартон (кнауф)

● Финна шпакловка

● Латекси и акрилни бой

● Интериорни корнизи

● Мебели по поръчка

● Индивидуални проекти(3D)